Steun ons en help Nederland vooruit

Negen maanden na mijn geboorte in Winterswijk, zijn wij verhuisd naar Coevorden, waar ik de HAVO volgde. Daarna was het voor mij een logische stap om de HEAO, Hogeschool Drenthe te Emmen te doen, waar ik in een commercieel economisch linguïstische richting ben afgestudeerd. Naast mijn school had ik tal van bijbaantjes zoals : AVON-consulente, pompbediende/ receptioniste, schoonmaakster, babysitster en verkoopster. Na mijn schooltijd ben ik eerst buitendienstmedewerker geweest bij een automatiseringsbedrijf en daarna bijna vijf jaar Regiomanager van een uitzendbureau met vestigingen in Hoogeveen, Coevorden en Emmen.

In 1997 heb ik mijn eigen bedrijf CH Coatings BV te Emmen opgericht, een groothandel in industriële coatings, waar ik met plezier tot 2007 in heb gewerkt. In 2007 kon ik mijn bedrijf verkopen en laten opgaan in Hodij Coatings BV, waar ik tot juli 2016 als Marketing Manager/Hoofd verkoop binnendienst werkzaam ben geweest en sindsdien als Business Development Manager aan de slag ben. Hierdoor reis ik het hele land door om technologische innovaties marktrijp te maken. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor alle wederverkopers, die onze producten/diensten afnemen en voor onze key accounts.

In 1992 heb ik de afdeling van D66 Schoonebeek mede-opgericht. D66 was toen al voor mij de enige partij die op basis van hoor en wederhoor en zonder dogma’s de belangen van inwoners naar beste eer en geweten probeert te behartigen. In 1994 kwam ik voor D66 voor het eerst in de raad. Na mijn verhuizing naar Emmen, ben ik jaren voor D66 Drenthe actief geweest en in 2000 werd ik commissielid voor D66 in Emmen. Daarmee werd ik actief lid voor de afdeling D66 Emmen, waar ik verschillende functies voor heb bekleed.

Momenteel ben ik naast mijn werk en D66 nog actief als voorzitter van de Rotaryclub Emmen en ben ik lid van de Auditcommissie van de gemeenteraad Emmen. De vrije tijd die dan nog overblijft, deel ik graag met mijn man, mijn familie en vrienden en met onze 3 katers. Ik hou van kaart- en gezelschapspelletjes, tafeltennissen en van stijldansen.

Sinds mijn lidmaatschap in 1992 en met veel ups en downs, ben ik trots op het D66 van vandaag. De duidelijke visie, het durven maken van keuzes, de korte lijnen die ik ervaar tussen de Tweede Kamerfractie en de lokale afdelingen, de vele bijeenkomsten met andere lijsttrekkers, de professionele trainingen die worden aangeboden om ons vooral goed voorbereid aan onze bestuurlijke taken te laten beginnen én de vernieuwingsagenda die wij voor ogen hebben voor de gemeente Emmen, geven mij de energie en het volste vertrouwen om aan de campagne te beginnen om D66 weer in de raad van Emmen te krijgen.

Wij reiken u de hand; geeft u ons de vijf?