Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 8 februari 2020

Van het gas af, wat betekent het voor jou?

Op maandag 10 februari organiseert D66 Zuidoost-Drenthe weer een spreek-je-uit-café. Wat is dat? Het is een thema-avond (met een panel van deskundigen en interactie met het publiek) waar iedereen mag meepraten en zijn/haar mening mag geven over een onderwerp. Deze keer is het thema: `Van het gas af’. De avond wordt gehouden voor iedereen in de gemeenten Emmen, Borger-Odoorn en Coevorden.

Van het gas af. Hoe werkt het? Wat gaat dat kosten? Wie betaalt wat? Wat vindt de overheid? Maar belangrijker, wat vindt u er van? Kom naar het spreek-je-uit-café op maandag 10 februari en laat van u horen! Het vindt plaats in de Oringer Marke, Hoofdstraat 9, te Odoorn. De avond trapt af om 20:00 uur met een inloop vanaf 19:30 uur.

Als inleiders van de avond heeft D66 Zuidoost-Drenthe Matthijs Sienot, Tweede Kamerlid namens D66, Rob Camies, Statenlid in de provincie Drenthe en Frederik van Lookeren Campagne, transitie-expert, beschikbaar gevonden.

De avond is vrij toegankelijk, voor leden en niet-leden.