Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 27 januari 2011

Maak kennis met D66!

D66 organiseert regelmatig een nieuweledenbijeenkomst. Op deze bijeenkomsten zijn zowel nieuwe leden, als “toekomstige” nieuwe leden en andere geïnteresseerden van harte welkom. Tijdens de bijeenkomst kunnen deelnemers kennis maken met de partij en verschillende D66-politici en bestuurders.

Zo zijn op de komende nieuweledenbijeenkomst Tweede Kamerlid Kees Verhoeven, wethouder Marjolein de Jong (Den Haag) en Statenlid Ralph de Vries (Utrecht) aanwezig. Ook zullen de D66 richtingwijzers en standpunten aan bod komen. Uiteraard is er tijdens de bijeenkomst volop gelegenheid om vragen te stellen en te discussiëren.

De volgende nieuweledenbijeenkomst zal plaatsvinden op zaterdag 12 februari in het Academiegebouw te Utrecht. Meer informatie over het programma en de mogelijkheid om aan te melden vindt u hier.