Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 26 september 2010

Carmen Hoogeveen verkozen tot senator studentenvereniging

Afgelopen vrijdag vierde de enige studentenvereniging van Drenthe Dionysus (voormalig Estuver) uit Emmen haar 25 jarige bestaan.

Ter gelegenheid hiervan heeft het bestuur van de vereniging besloten om een raad van drie senatoren te installeren. De senatorenraad kan de vereniging gevraagd en ongevraagd adviseren en zal toezien op het beleid om de continuïteit van de vereniging te waarborgen. Tijdens een besloten feestje, waar ook een tiental bestuurs- en commissieleden van de toenmalige vereniging Estuver aanwezig waren, heeft de huidige voorzitter Carmen Scholten de senatoren bekend gemaakt. De senatorenraad zal bestaan uit D66 Emmen fractievoorzitter Carmen Hoogeveen gezamenlijk met Erwin Weggemans en Erik Eilering, allen oud-bestuursleden uit de startperiode 1985.