Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 19 februari 2010

Nieuwjaarsborrel 3 januari 2014

Maar liefst 33 leerlingen van het Hondsrug College gingen woensdag 17 februari met elkaar in debat. De leerlingen konden zich achter een politieke partij scharen, waarna zij geïnformeerd werden over de speerpunten van de gekozen politieke partij. Daarna gingen zij, onder het toeziend oog van juryleden en juryvoorzitter Cees Bijl met elkaar in discussie.

Tijdens het daarna volgende spervuur aan argumenten bleken onze D66 jongeren niet alleen het beste geïnformeerd te zijn, maar ook nog eens uitstekende debaters. Zij zijn dan ook als winnaars uit dit debat naar voren gekomen. Een prestatie waar we trots op zijn, want het toont aan, dat onze standpunten duidelijk zijn en vele jongeren aanspreekt! Bedankt D66 jongeren!